Adventna akcija #deliJezusa 2016


Ekipa #deliJezusa z veseljem nadaljuje naše skupno poslanstvo širjenja Božje besede tudi v adventnem času. Nekajkrat na teden te bo nagovoril bolj ali manj znani Slovenec, ki bo na podlagi dnevne Božje besede s teboj delil svojo izkušnjo vere v Jezusa.

Tokratni adventni akciji smo dali naslov Jezus je …, s tem pa bi radi izzvali vprašanje, kdo je Jezus zate. Naj radostna vest o pričakovanju rojstva našega Odrešenika sije na tvojem veselem obrazu!

#deliJezusa v postu 2016


Po uspešni adventni akciji si je ekipa #deliJezusa vzela nekaj časa za kreativni premor, v katerem se že pripravljamo na novo akcijo. V bližajočem se postnem času te bodo namreč ponovno prek kratkih filmčkov nagovorili bolj ali manj znani Slovenci, ki bodo na podlagi dnevne Božje besede s teboj delili svojo izkušnjo vere v Jezusa. Ob tem te bodo povabili, da razmisliš ter pričuješ o svoji veri tudi ti.
Jezus je nekoč rekel: »Nihče svetilke, potem ko jo prižge, ne pokriva s posodo ali jo postavlja pod posteljo, ampak jo daje na podstavek, da tisti, ki vstopajo, vidijo luč.« (Lk 8, 16)

Ti si svetilka, za katero Jezus želi, da v njej gori On sam, ki je Luč sveta. Izbral te je, ker želi preko tebe tvojim bližnjim prinašati svetlobo in toplino. Zato si lepo povabljen, da razdajaš luč drugim in sodeluješ tako, da deliš posnetke s pričevanji o Jezusu s svojimi bližnjimi, prijatelji, sosedi, sodelavci in znanci. Povabi jih, da se tudi oni prijavijo na prejemanje vsakodnevnih e-sporočil.

Adventna akcija #deliJezusa 2015

Klik na sliko te usmeri na objave iz adventne akcije #deliJezusa 2015.


Starejše objave


Med starejše objave sodijo: